Wat kan ABGR Dakwerken voor u betekenen?

Is het dak van je huis in slechte staat? Een complete dakreiniging, het ontmossen van uw dak en behandelen met coating is één van onze specialiteiten. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer straalt zoals toen hij nieuw was.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor alle soorten dakwerken. We doen zowel platte als hellende daken: dakconstructies maken, nieuwe daken plaatsen, dak- en gevelrenovaties, gevelbekleding plaatsen, dak- en gevelisolatie, roofing, dakgoten, velux ramen, dakbedekking, …

Waarom kiezen voor ABGR Dakwerken?

ABGR Dakwerken is een firma die reeds 20 jaar ervaring heeft met het dakwerken, het renoveren van gevels en het ontmossen van daken.

Lang nadat onze prijsafspraken vergeten zijn, zal u onze service voor altijd blijven herinneren. Kwaliteit en snelheid zijn belangrijk, daarom zorgen we voor een uitstekende service naar de klant toe.

Als u samenwerkt met ABGR dakwerken, kiest u niet alleen voor een vakman pur sang maar ook voor duidelijke afspraken, heldere facturen en een transparante communicatie.

Ons werkgebied:

Wij zijn voornamelijk actief in de provincie Antwerpen & Vlaams-Brabant:Begijnendijk, Aarschot, Haacht, Werchter, Tremelo, Rillaar, Langdorp, Betekom, Wolfsdonk, Ramsel, Scherpenheuvel, Booischot, Heist-op-den-Berg, Houtvenne, Hulshout, Herselt, Westerlo, Laakdal, Meerhout, Geel, Olen, Herenthout, Herentals, Nijlen, Lier, Mechelen, Putte, …