Dakreiniging Bonheiden - Dak ontmossen Bonheiden

Dakreiniging Bonheiden: Als er mos en algen groeien op uw dak in Bonheiden, laat het dan behandelen. Mos & algen zorgen namelijk voor schade aan uw dakbedekking, dakpannen worden poreus en hierdoor krijgt u lekkages & vochtschade. Bovendien zal uw woning & dak na een dakreiniging er ook veel mooier uitzien nadien.

Een dakreiniging nodig? Uw dak laten ontmossen? Bent u van regio Bonheiden?

Dak ontmossen Bonheiden

Dak ontmossen Bonheiden: De groei van mos op uw dak is afhankelijk van een aantal factoren. Als eerste is de soort dakbedekking die u heeft van belang. Op een keramische dakpan ontstaan bijvoorbeeld sneller mos dan op een metalen ondergrond. Afhankelijk van de oriëntatie van uw woning zal uw dak meer of minder zonlicht krijgen. Dit heeft een invloed op de vochtigheid.

Dakreiniging Bonheiden

Dakreiniging met of zonder reinigingsmiddelen

Dakreiniging Bonheiden: Afhankelijk van het dakmateriaal, het type dak (puntdak of plat dak) en de hardnekkigheid van vuil, kan het zijn dat we bepaalde reinigingsmiddelen gebruiken.

Dakcoating & impregneren

Om de terugkeer van algen en mossen na uw dakreiniging tegen te gaan, kunnen we uw dakpannen en leien behandelen een coating. Dit zorgt voor een extra beschermingslaag en uw dak zal dus langer bestand zijn tegen vuiligheid. Daarnaast zorgt coating er ook voor dat uw dak weer zijn extra glans krijgt.

Door het dak ook nog extra te impregneren zorgt u voor een waterafstotend effect om lekkages tegen te gaan.

Dakreiniging Bonheiden prijs

De prijs voor een dakreiniging en het ontmossen van uw dak is afhankelijk van de grootte van het dak, de dakbedekking en of u uw dak ook wilt laten behandelen tegen algen en mosgroei. Wel kan u er zeker van zijn dat u bij ons altijd een scherpe prijs mag verwachten.

6% BTW tarief voor uw dakreiniging

Als u uw dak laat reinigen & ontmossen door een erkend aannemer zoals ABGR dakwerken en uw woning is ouder dan 10 jaar, dan kan u hebt u recht op een verlaagd BTW tarief van 6%.  Lees er hier meer over. Dat is al zeker een zeer mooie besparing.

Contacteer ons vrijblijvend

Wilt u uw dak ontmossen? Hebt u interesse voor een dakreiniging regio Bonheiden? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak of prijsopgave.