Dakgoten Westerlo

Dakgoten Westerlo: ABGR Dakwerken is dé specialist in dakgoten & zinkwerken regio Westerlo voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij plaatsen, herstellen en reinigen uw dakgoten.

Dakgoten reinigen Westerlo

Dakgoten reinigen Westerlo: voor het reinigen van uw dakgoten, een volledige dakreiniging of het ontmossen van uw dak zit u hier bij een echte specialist. U kan kiezen voor een eenmalige reiniging of periodieke reiniging.

Dakgoten plaatsen Westerlo

Dakgoten plaatsen Westerlo: U kunt via ons uw dakgoten laten plaatsen. Dakgoten zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er verschillende materialen; u heeft de keuze uit zink, kunststof, koper of aluminium. Weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij adviseren u graag naargelang uw budget, situatie en mogelijkheden.

Dakgoten herstellen Westerlo

Dakgoten Herstellen Westerlo: Het reinigen van uw dakgoten zal de kans op beschadigingen en wateroverlast verminderen, maar toch kan er door veelvuldig gebruik en slijtage beschadigingen ontstaan aan de dakgoot of regenpijp.

Zinkwerken Westerlo:

Zinkwerken Westerlo: Voor bepaalde zinkwerken zoals het vervangen van dakgoten & regenafvoer en het aanbrengen of vernieuwen van dakkoepels, dakramen en schouwen kan u aanspraak maken op de Vlaamse renovatiepremie waardoor u 20 tot 30 % kan besparen.

Dakgoot Westerlo