Dakgoten Bonheiden

Dakgoten Bonheiden: ABGR Dakwerken is dé specialist in dakgoten & zinkwerken regio Bonheiden voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij plaatsen, herstellen en reinigen uw dakgoten.

Dakgoten reinigen Bonheiden

Dakgoten reinigen Bonheiden: voor het reinigen van uw dakgoten, een volledige dakreiniging of het ontmossen van uw dak zit u hier bij een echte specialist. U kan kiezen voor een eenmalige reiniging of periodieke reiniging.

Dakgoten plaatsen Bonheiden

Dakgoten plaatsen Bonheiden: U kunt via ons uw dakgoten laten plaatsen. Dakgoten zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er verschillende materialen; u heeft de keuze uit zink, kunststof, koper of aluminium. Weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij adviseren u graag naargelang uw budget, situatie en mogelijkheden.

Dakgoten herstellen Bonheiden

Dakgoten Herstellen Bonheiden: Het reinigen van uw dakgoten zal de kans op beschadigingen en wateroverlast verminderen, maar toch kan er door veelvuldig gebruik en slijtage beschadigingen ontstaan aan de dakgoot of regenpijp.

Zinkwerken Bonheiden:

Zinkwerken Bonheiden: Voor bepaalde zinkwerken zoals het vervangen van dakgoten & regenafvoer en het aanbrengen of vernieuwen van dakkoepels, dakramen en schouwen kan u aanspraak maken op de Vlaamse renovatiepremie waardoor u 20 tot 30 % kan besparen.

Dakgoot Bonheiden