Dakreiniging & dak ontmossen

Dakreiniging & dak ontmossen

Uw dak biedt u en uw gezin bescherming tegen alle weersinvloeden & bepaalt de uitstraling van uw woning. Ga dus met enige zorg om met uw dak. Als er mos en algen groeien op uw dak, laat het dan behandelen. Mos & algen zorgen namelijk voor schade aan uw dakbedekking, dakpannen worden poreus en hierdoor krijgt u lekkages & vochtschade. Bovendien zal uw woning & dak er ook veel mooier uitzien nadien.

Uw dak ontmossen

Uw dak ontmossen

De groei van mos op uw dak is afhankelijk van een aantal factoren. Als eerste is de soort dakbedekking die u heeft van belang. Op een keramische dakpan ontstaan bijvoorbeeld sneller mos dan op een metalen ondergrond. Afhankelijk van de oriëntatie van uw woning zal uw dak meer of minder zonlicht krijgen. Dit heeft een invloed op de vochtigheid.

Lees meer
Dakcoating & impregneren

Dakcoating & impregneren

Om de terugkeer van algen en mossen na uw dakreiniging tegen te gaan, kunnen we uw dakpannen en leien behandelen een coating. Dit zorgt voor een extra beschermingslaag en uw dak zal dus langer bestand zijn tegen vuiligheid. Daarnaast zorgt coating er ook voor dat uw dak weer zijn extra glans krijgt.

Lees meer

Prijs dakreiniging & coating

Dakreiniging, ontmossen & coating

De prijs is afhankelijk van de grootte van het dak, de dakbedekking en of u uw dak ook wilt laten behandelen tegen algen en mosgroei. Wel kan u er zeker van zijn dat u bij ons altijd een scherpe prijs mag verwachten.

Periodiek onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Wilt u uw dak met regelmaat laten onderhouden? Dat kan. Daarnaast maken we ook telkens uw dakgoten leeg en controleren we op eventuele gebreken. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de dakbedekking, de oriëntatie van het dak en de omgeving waar u woont.

6% BTW tarief

Als u uw dak laat reinigen door een erkend aannemer zoals ABGR dakwerken en uw woning is ouder dan 10 jaar, dan kan u hebt u recht op een verlaagd BTW tarief van 6%. Lees er hier meer over. Dat is al zeker een zeer mooie besparing.